Naše vjenčanje

Četiri vrhunska zagrebačka hotela predstavila svoje ponude svadbenih svečanosti na danu otvorenih vrata 

Datum novosti: 14.10.2013. 10:54:00

Vezani članci:

U subotu 12. listopada,  četiri vrhunska zagrebačka hotela iz grupacije HUP Zagreb, predstavili svoje ponude svadbenih svečanosti, kao i mnoštvo popratnih sadržaja, za sve koji planiraju vjenčanje. Event, treći zaredom, kontinuirano bilježi rast posjetitelja te je i ovaj put zabilježio vrlo dobru posjećenost te mnošto upita, ali i rezervacija dvorana za svadbene svečanosti.
Event je koncipiran kao dan otvorenih vrata na kojem je moguće dobiti sve potrebne informacije o cjelovitoj organizaciji vjenčanja. Iako su nositelji događanja vodeći zagrebački hoteli, iz sastava grupacije HUP-Zagreb, na eventu svoju ponudu predstavljaju i partneri čije ponude čine sastavni dio svake svadbene svečanosti,  poput cvjetnih dekoracija, usluge vizažista,  rasvjete, razglasa, muzike, foto studia, maštovitih dekoracija pozivnica i zahvalnica te raskošnih svilenih i satenskih ukrasa stolova.
Posjetitelji su u razgledavanju svih postava svadbenih stolova u dvorani Kaptol, hotela Four Points by Sheraton Panorama Zagreb, mogli razgledati ponude četiri vrhunska zagrebačka hotela – The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb hotela, Four Points by Sheraton Panorama Zagreb, te hotela Interantional.
Svaki je hotel predstavio po tri postava svadbenih stolova. Hoteli s četiri zvjezdice su se predstavili s Classic, Silver i Gold postavom, dok su se hoteli od pet zvjezdica predstavili također s tri kategorije, odnosno postava, od kojih je Silver postav temeljni i uobičajeni postav za hotele The Westin i Sheraton Zagreb. Postavi se razlikuju estetski, cjenovno i sadržajno, pri čemu su očekivano, najviše pažnje privukli Gold postavi hotela s četiri zvjezdice, odnosno Platinum za hotele od pet zvjezdica – koje krasi obilje najraskošnijeg cvijeća, vrhunsko posuđe, birane delicije izvršnih šefova kuhinja, posebno izrađeni meniji u zlatotisku te satenske vrpce na stolicama.
Event Naše vjenčanje je treći po redu kojeg organizira grupacija HUP – Zagreb i cilj mu je kontinuirano, svake godine predstaviti novoj generaciji mladenaca svu raskoš dvorana, ponude hrane, pića i popratnih usluga ova četiri renomirana zagrebačka hotela.
Prethodni je event Naše vjenčanje održan u hotelu The Westin Zagreb, ove veljače, dok je prvi  održan u hotelu Sheraton.
Event "Naše vjencanje" će se održavati redovitom dinamikom s  ciljem stvaranja  tradicionalnog događanje koje će uvijek na jednom mjestu predstaviti sve što je mladencima potrebno za proslavu njihova najvažnijeg dana.

Tihana Baždar Gašljević
Voditelj odjela marketinga/Head of Marketing Department
HUP ZAGREB d.d. – Trg Krešimira Ćosića 9 – HR-10000 Zagreb
T: +385 1 3658 466  – F: +385 1 3658 461 - M+385 99 2685 432
tihana.bazdar.gasljevic@hup-zagreb.hr  - www.hup-zagreb.hr
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što