Four points****

Nezaboravan dan iz snova u For points by Sheraton Panorama Zagreb Hotelu

Datum novosti: 8.7.2013. 12:42:00

Najbolje stvari u životu su uvijek jednostavne, stoga organizaciju Vašeg vjenčanja prepustite stručnom osoblju Four Points by Sheraton Panorama Zagreb Hotela.
Savršenu organizaciju, koordinaciju i planiranje preuzima tim hotela, dok Vi uživate u kreativnim menijima, profesionalnoj i posvećenoj usluzi skrojenoj prema Vašim željama.
Velika dvorana, novouređena dvorana Kaptol, kao i manje dvorane i saloni, idelana su mjesta za svadbene svečanosti koje mogu ugostiti od 20 do 300 uzvanika. U ponudu je uključen i apartman za mladence, jednako kao i posebne cijene smještaja za sve uzvanike.
Iskoristite jedinstvenu priliku neodoljivog All inclusive paketa koji osim bogatog menija, paketa pića, cvjetne dekoracije i hotelskog parkinga, uključuje Vašeg osobnog koordinatora vjenčanja, te poklon boravak za mladence – dvije noći u hotelu Mlini ili Astarea u Dubrovniku. Na Vama je da odaberete datum i pripremite listu uzvanika, a sve ostalo prepuštate hotelskom timu stručnjaka. U Four Points by Sheraton Panorama Zagreb Hotelu Vi ste na prvom mjestu i sve je usmjereno kako bi Vaš dan bio ispunjen srećom i zadovoljstvom. Za savršen dan koji ćete pamtiti zauvijek...

Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb, +385 (0)1 3658 453 ili +385 (0)1 3658 420, www.hotel-fourpointspanorama.com
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što