Darling Buds of May

Proljeće je najljepši dio godine za vjenčanje, a uz ranunkule i frezije čarolija će biti potpuna

Foto: KRISTINA FAZINIĆ Styling: JADRANKA KUK | Datum novosti: 14.1.2014. 13:06:00

RUŽIČASTO  Pozivnice, konfeti, cvijeće, dekoracije stola, vjenčani buket, sve je obojeno ružičastim i u kombinaciji s bijelom i bojom pijeska. Dekoracija na stolu od ranunkula u nijansama ružičaste i bijele boje s dodatkom bijelih, umjetnih bobica i sušenim tuljcima i mahovinom u bijeloj metalnoj posudici s ručkicama; Kitica, ukras za rever, cvijet ranunkule provučen kroz osušeni, izbjeljeni tuljac s dodatkom bijelih bobica i suhom mahovinom.

VJENČANI BUKET Vjenčani buketić jednostavnog okruglog oblika od ranunkula u različitima nijansama ružičaste s dodatkom  umjetnih bobica razasutim u nepravilnim skupinama. Stručak je povezan ukrasnom vrpcom, ukrašenom s perlicama i velikom, razigranom mašnom od ružičaste, prozračne vrpce, Luna.

POZIVNICE I KONFETI Pozivnica na finom sedefastom kartonu s ružičastim cvjetnim printom, dio cjelovite kolekcije u kojoj se, prema želji mladenaca, mogu nalaziti programi, jelovnici, oznake mjesta, zahvalnice… Ružičaste tanke svijeće s ukrasnom vrpcom, frezijama i cvijetom ranunkule mogu poslužiti kao dodatna dekoracija na stolu, tanjuru odnosno kao dar za uzvanike.

CENTERPEACE Kao centralna dekoracija stola poslužila je jednostavna, kristalna bomboneta u koju je postavljeno nekoliko cvjetova ranunkula i frezija. Cvjetovi ranunkule ukrašavaju tanjur, smješteni su u čaše za koktel i ukras su kraj svakog tanjura, na salveti je također smješten cvijet pričvrščen s vrpcom. Na stolu  dominiraju etažeri raznih dimenzija u kojima su smješteni kolačići u odgovarajućim bojama i također imaju dekorativnu svrhu.. Na svakoj stolici nalazi se mala cvjetna dekoracija zavezana satenskom vrpcom.

MALE DEKORACIJE Poslužite se zgodnim etažerima raznih dimenzija u koje možete smjestiti kolačiće i dobiti ćete zanimljive dekoracije koje će upotpuniti odabrani stil. 

 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što