Havaianas

Personalizirane Havaiansice za najluđe zimsko vjenčanje

Promocija | Datum novosti: 27.2.2018. 17:35:00

Japanke nas podsjećaju na sezonu kupanja i sunčanja, međutim, ovaj vječni komad može biti itekako zanimljiv i tijekom hladnije sezone, a sve zahvaljujući zanimljivoj Havaianas kolekciji posvećenoj vjenčanjima.
Popularne japanke su tako postale neizostavan dio najposebnijeg dana u životu dvoje ljudi, a sve zahvaljujući zanimljivim detaljima koji mladencima, ali i njihovim gostima ostaju vječna uspomena.
Riječ je o ukrasnim zakovicama na temu vjenčanja koje ovaj jednostavni komad obuće može pretvoriti u prekrasnu personaliziranu uspomenu kako za mladence tako i za njihove goste.
Želite li biti originalni i na vjenčanju iznenaditi sve goste i prijatelje, Havaianas predlaže savršenu zahvalnicu koju će svi rado čuvati, ali i iskoristiti već istu večer, posebno nakon ponoći, kada elegantne štikle postanu suvišne, a na njihovo mjesto dolaze udobne Havaianas japanke.
Havaianas slim i Havaianas top modeli u bijeloj boji koja simbolizira vjenčanje idealna su podloga za igru sa zakovicama na temu vjenčanja koje možete kombinirati na sve načine.
Poigrajte se sa zanimljivim Havaianas detaljima, napravite originalne zahvalnice za svoje goste, a nakon vašeg posebnog dana, za medeni mjesec otputujte na neku od hit tropskih destinacija i ne zaboravite svoje omiljene Havaianasice za vjenčanja ponijeti sa sobom!

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što