MSC Preciosa

Kršten novi dragulj flote MSC krstarenja

Datum novosti: 26.3.2013. 14:41:00

U subotu 23. ožujka u Genovi je kršten novi dragulj flote MSC Krstarenja –MSC Preziosa uz kumu, svjetsku filmsku legendu, Sophiju Loren. Ekskluzivan događaj okupio je brojne međunarodne zvijezde, uzvanike, predstavnike medija te menadžment MSC Cruises-a.
MSC Preziosa 12. je član flote te 4. brod proslavljene klase MSC Fantasia, a sama svečanost, kao i brod, inspirirani su temom dragocjenosti. „Ove večeri slavimo MSC Preziosu, njezinu zapanjujuću ljepotu i izvanredne sadržaje, od najdužeg vodenog tobogana na valovima, „Vertigo“, do prva dva Eataly restorana otvorena na moru“, rekao je u svom govoru CEO MSC Cruisesa Pierfrancesco Vago ističući da dolaskom ovog broda MSC Cruises postaje treća najveća kompanija za kružna putovanja na svijetu.
Večer je protekla u znaku spektakla – od laserskog showa s poznatog svjetionika La Lanterna, talijanskih majstora komedije Alea i Franza koji su zajedno s glumicom Katiom Follesa vodili program, pjevača Gina Paolija koji je izveo svoje klasične hitove do maestra Ennija Morriconea s 55-članim orkestrom. UNICEF-ov ambasador dobre volje, baletan Roberto Bolle, istaknuo je važnost incijative „Na brod zbog djece“ u sklopu koje je za siromašnu djecu Brazila već prikupljeno više od 2 milijuna eura. Kao najveće iznenađenje, MSC Preziosa je bila glavna zvijezda „flash moba“ u koji su bili uključeni gosti s brodova MSC Splendida i MSC Opera (oni su te večeri isplovljavali iz Genove prema redovnom itinereru) kao i gosti s krštenja broda MSC Preziosa – ukupno 10.000 sudionika u ovoj zabavnoj igri svjetla i glazbe.

Vrhunac večeri bila je povorka brodskih časnika te dolazak nenadmašne Sophie Loren koja je prerezala vrpcu uz brojne konfete, šampanjac te blještavi vatromet. Proslava se nastavila na brodu uz gurmanski jelovnik kojeg je pripremio tim Eataly chefova, ponosnih vlasnika Michelin zvijezda (Ugo Alciati, Moreno Cedroni, Pino Cuttaia i Enrico Panero), te cjelonoćnu zabavu u brodskim barovima.
Brodu MSC Preziosa je vodeće međunarodno klasifikacijsko društvo Bureau Veritas već dodijelilo priznanje "7 Golden Pearls".

www.msckrstarenja.com

 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što