Vjenčanje na Medvednici

Deset razloga zbog kojih biste za Vaše vjenčanje trebali odabrati atraktivnu lokaciju, tisuću metara bliže suncu

Promo | Datum novosti: 20.6.2018. 13:14:00

Maštate o prekrasnom vjenčanju? Javlja vam se stres od same pomisli na obilaženje mnogih restorana i hotela? Kako bi umanjili stres i dobili baš sve ono što poželite donosimo Vam deset razloga zašto bi Vaše vjenčanje trebalo biti baš na Medvednici.
1. Medvednica je prekrasna - Bilo da planirate vjenčanje u ljeto ili zimu Medvednica je prekrasna. Ljeti ćete izbjeći velike ljetne vrućine i oznojene goste na plesnom podiju dok ćete u zimi uživati u čaroliji s pogledom na prekrasnu snježnu šumu.
2. Medvednica ima svoju kapelicu - Na Sljemenu, najvišem vrhu Medvednice, nalazi se Kapelica Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata. Izrađena je od autohtonog medvedničkog kamena i drveta, a ukrašena djelima vrsnih umjetnika inspiriranih hrvatskim motivima. Zašto ne biste svoj obred vjenčanja imali baš u njoj?
3. Vjenčanje u prirodi - Na prekrasnim terasama sa pogledom na šumu možemo organizirati vjenčanje na kojem će Vam svi zavidjeti.
4. Restorani s pogledom na prirodu - Restoran hotela Tomislavov dom koji prima do 120 osoba i restoran Snježne kraljice koji prima do 60 osoba. I zabava na koju ćete pozvati samo najbliskiju rodbinu i najuži krug prijatelja.
5. Ugodnija atmosfera, bolja zabava - U uskom krugu obitelji i prijatelja olakšana je komunikacija koja kreira veselu atmosferu pogodnu za plesanje i druženje.
6. Povoljne cijene - Kod nas su cijene vrlo prihvatljive…
7. Domaća gastro ponuda - Naše kuharice i kuhari pripremaju najfinija domaća jela.
8. Fotografije bez upotrebe photoshopa - Fotografije Vašeg vjenčanja sa prekrasnim pejzažom u pozadini svakako su nešto što će Vas uvijek podsjećati na Vaš najdraži dan u životu.
9. U hotelu ste - prespavajte! - Naš hotel Tomislavov dom te Snježna kraljica mladencima osiguravaju besplatan smještaj. Kako se gosti ne bi žurili doma za njih smo pripremili vrlo povoljne cijene smještaja. Nakon zabave i noćenja, doručak se za spavalice poslužuje do 12 sati.
10. Mi smo Vaš prvi izbor - Prekrasna lokacija, domaća hrana i intimno vjenčanje su sve ono što mi nudimo a Vama je potrebno. Dakle, nema puno biranja! Hotel Tomislavov dom ili Snježna kraljica Vaš su izbor!

Odaberite: Tomislavov dom*** ili TA Snježna kraljica****
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što