Paviljon Princeps

Paviljon Princeps, lokacija za kraljevski tretman!

Datum novosti: 16.4.2014. 13:06:00

Pravo je zadovoljstvo organizirati proslavu Vašeg vjenčanja u svečanom  paviljonu „Princeps“ na  Ladanjskom imanju Principovac. Stvoriti čarobnu  atmosferu u jedinstvenom krajoliku usred vinograda na ladanjskom imanju, nama je poseban izazov, jer želja nam je prve sate Vašega braka učiniti posebnim.
U svečanoj sali paviljona možemo ugostiti do 500 uzvanika, a izgled i ugođaj  kreiramo prema Vašim željama. U sali su smješteni okrugli stolovi, bina za glazbu, te veliki plesni podij, a cijelom prostoru CITY LIGHT rasvjeta u raznim bojama daje poseban ugođaj.
Neovisno o vremenskom razdoblju temperaturu u prostoru prilagođavamo Vašim zahtjevima.
Naše osoblje je visokoprofesionalno, pored paviljona je veliki parking prostor, a uz veliki izbor aperitivnih pića i vina Iločkih podruma, te bogati menu koji je zadovoljstvo oku, nepcu i srcu, činiti će potpuni ugođaj na Vaš poseban dan.
Ladanjski dvorac Principovac iz 19. stoljeća upotpunjuje sliku bliže okoline paviljona, te Vam omogućava da se osjećate posebno i kraljevski!
Za prvu bračnu noć, darujemo MLADENCIMA noćenje s doručkom u raskošnom DE LUXE APARTMANU LI PRINCIPOVAC (120 m2).
Za Vaše uzvanike koji dolaze izdaleka, dajemo posebnu ponudu za noćenje s doručkom u apartmanima LI Principovac – 5 apt **** i TN Stari podrum – 18 soba ***. Sobe u Starom podrumu su u jezgri staroga grada Iloka, svega par minuta od sale za svadbu. Vinski podrumi iz 15. i 18. stoljeća koji su na par koraka od soba, najbolje su okruženje u kojem Vaši gosti mogu provesti ugodne trenutke u opuštanju nakon vesele noći. Sama srednjovjekovna jezgra grada sa dvorcem Odescalchi, crkvom sv. Ivana Kapistrana i starim zidinama, idelane su prastare kulise za Vaše goste, koji će tako dugo pamtiti čarobne trenutke vezane uz Vašu svadbu.
Ukoliko želite najbolja sjećanja na Vaš poseban dan za sebe i za svoje goste, paviljon „Princeps“ sa svojim sadržajima pravi je izbor za Vas. Duh starih vremena, ispunjen enološkim i gastronomskim pričama, tu se miješa sa nekim novim stilom i vremenom, koje zna što predstavlja pravu vrijednost u svim epohama.
Priuštite si tu novu simfoniju, postanite par o kojem se priča!

+385 32 590 088

+385 99 216 72 37

princeps@ilocki-podrumi.hr

www.ilocki-podrumi.hr

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što