PiM Studio

Vječna priča i vječna uspomena uz PiM Studio

Datum novosti: 28.11.2014. 15:53:00

Kada pomislite da je već sve ispričano o vjenčanjima i najboljim organizatorima vjenčanja, najboljim fotografima, mjestima, crkvama, vjenčanicama, laticama i buketima…i da se o njima ništa više ne može pisati ni pričati, shvatite da je ovo vječna inspiracija! Jer ipak... vjenčanjem započinje nešto što traje happily ever after, zar ne?! Pa neka i fotografija bude happily ever after!
Ovo je priča foto&video studia PiM 
˝Više od bajki, stvarna vjenčanja su ono što nas je uvijek mamilo. Vidjeti stvaran, iskren, tek zaljubljen par, kojem dan vjenčanja predstavlja početak nečeg novog i ulaz u jedan novi neotkriveni svijet, zaista daje polet i energiju da apsolutno svakom tom zaljubljenom paru posvetite maksimalnu pažnju, maksimalno vrijeme i apsolutnu strpljivost za njihove želje i njihovu viziju prvog dana ostatka njihova života.
Prvi zajednički dogovori s mladencima u većini su slučajeva prepuni euforije, uzbuđenosti, uznesenosti. Oni ne žele samo taj dan imati savršen, oni žele taj dan pamtiti zauvijek! A to mogu jedino kroz fotografiju i video, jer siječanja blijede i uvijek nam fali onaj jedan moment kojeg se ne možemo nikako sjetiti. Zato dođu nama, zato traže nas.
Iz iskustva naših mnogobrojnih mladenaca, fotografiranje vjenčanja nije i nikada neće biti uzaludno trošenje novaca. Fotografiranje je uspomena, vječna uspomena. To je neprocjenjivo. Ono nije zbog drugih, nije zbog društvenih mreža. Te su fotografije uspomena na jedan novi početak, uspomene koje će oni prenijeti svojoj djeci i vječna uspomena na prvi dan u bračnom životu.
Mi smo ovdje kako bi im sačuvali uspomene. Zašto izaberu nas u moru fotografa? Ne znamo, kažu da se osjećaju dobro uz nas, da širimo pozitivnu energiju, da smo opušteni, da znamo što žele… Ali ne znaju da nam je najstresniji trenutak onaj kada mlada preuzme svoj album i svoj film…i iščekivanje onog jednog poziva i vriska u slušalicu: Preeeedivnooo je! Plakala sam…i on je plakao! Hvala Vam! Sretna sam! – E tek tada je naš posao završen i mi smo sretni.˝

www.pim-wedding.net
www.facebook.com/pimstudio.net

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što