Summer Love

Savršena simbioza boje i teksture pijeska s vjenčanicama u nijansama pudera s atraktivnom čipkom i 3D cvijećem  

Promo | Datum novosti: 7.8.2018. 13:38:00

Inspirirana ljetnim ljubavima koje najtoplijem godišnjem dobu daju novu dimenziju, modna kuća Lukabu za svoj se ljetni editorial uputila na Đurđevačke pijeske koji savršeno simboliziraju ispreplitanje tragova u pijesku dvije zaljubljene osobe.
Savršenu simbiozu postigla je tako boja i tekstura pijeska s aktualnom kolekcijom vjenčanica koje su temeljene na puder podlogama i atraktivnom čipkom s 3D cvijećem koje je bilo velika inspiracija dizajnerici Marini Jerant. Osim toga, Jerant svoj potpis stavlja i na ugodna muška odijela na koja se odlučuju odvažni muškarci, ljubitelji  modernijih krojeva.
Prepoznatljivost Lukabu brenda i izričaj Marine Jerant krije se u efektnim vizualima koje prikazuju, u ovom slučaju, Lukabu ženu, sampouzdanu, svjesnu sebe i linija svoga tijela, što su s Majom Kovačević i Mariom Opačkom u LKB odijelu, koji su utjelovili priču ljetne ljubavi, Jasmina i Davor Beck prikazali igrom svjetla i sjene u trenutku emocije. Za Majinu frizuru je zaslužna Monika Kovač, Marijevu Toni Vlaškovac, a make-up Sara Grepo.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što