Bridal Collection 2018

Pri oblikovanju svog izgleda dodajte malo smjelosti i puno osobnosti i istaknite ženstvenost

Promocija | Datum novosti: 15.3.2018. 12:53:00

U stvaranju vjenčanih dodataka uvijek polazimo od ideje da se svaka žena ima pravo na dan vjenčanja osjećati posebno. Volimo detalje zbog kojih će vjenčane frizure izgledati neodoljivo i omogućiti svakoj mladenki da zablista na najuzbudljiviji dan u životu. Veći ili manji, dojmljivi ili decentni, detalji su najbolji začin vašeg izgleda koji spajaju sve elemente u jedinstvenu cjelinu. Senzibilnošću žene koja razumije žensku potrebu da u svakoj prilici bude lijepa, poželjna i zapažena, u novoj kolekciji predstavljamo modele nadahnute raskošnim glamurom nekadašnjih holivudskih diva. Metalni sjaj, svjetlucavi kamenčići i nježni puderasti tonovi, na posebno romantičan način začinili su ovu kolekciju prepunu floralnih motiva i zavodljive ženstvenosti. Bilo da se radi od nježnim valovima, zaglađenoj punđi, mekanoj pletenici ili manje formalnoj frizuri, ukrasi u kosi idealni su elementi za oblikovanje djevojačkog izgleda koji će se lijepo povezati sa svakom vjenčanicom. Poseban naglasak je na detaljima u formi elegantnih kruna, cvjetnih vjenčića i češljića za kosu koji će istaknuti posebnost svake djevojke.
Novom kampanjom za proljeće/ljeto 2018. slavimo ljepotu detalja koji su nezaobilazan začin izgledu na dan vjenčanja. Ljepota naših modela postaje vječna u onom trenutku kad ih nose stvarne žene, stvarne mladenke. Zato pri oblikovanju svog izgleda dodajte malo smjelosti i puno osobnosti te tako istaknite ženstvenost ali i stil koji isključuje sve ono već viđeno.
Ispred objektiva Gorane Blaževac, kao zaštitno lice nove kampanje pozirala je prekrasna Dunja Šaran. Za frizure i make up dostojan svake glamurozne prigode zaslužan je tim frizerskog salona Ritual by Marko Zirdum. Vjenčanica: salon vjenčanica "Isabelle"

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što