Y Eau De Parfum

Yves Saint Laurent Beauté predstavlja novog člana mirisne Y obitelji

Promo | Datum novosti: 14.5.2019. 15:50:00

Yves Saint Laurent Beauté prošle je godine predstavio toaletnu vodu Y. Nadahnut slobodnim i inovativnim duhom muškarca koji je osnovao brand, miris krasi odvažnost, svježina i mladenački polet.
YSL 2019. godine predstavlja novog člana mirisne obitelji, parfem Y - intenzivniju interpretaciju originalnog mirisa. Bočicu krase duboke crne nijanse koje postepeno prelaze u providne, miris odlikuje intenzivno bijeli i tamni fougère, a novo zaštitno lice odlično utjelovljuje njegov kreativan i inovativni duh.
Najzad, put ka uspjehu uvijek započinje istim pitanjem: „Zašto?”. „Bez obzira na to koliko sam daleko dogurao i što sam sve postigao, idem dalje. Upravo zbog toga vjerujem u sebe i nikada neću stati ”.
Toaletna je voda bila zamišljena za muškarca koji je na putu da ostvari snove, a parfem utjelovljuje novu životnu fazu. Novi Y muškarac ostvario je snove i traga za novim izazovima.
Želi podijeliti svoje ideje kako bi svijet učinio boljim mjestom. Upravo utjelovljenje takvog muškarca je Adam Levine, pjevač grupe Maroon 5.
Sa istoimenom grupom izdao je šest albuma koji su poharali glazbene ljestvice, glumio je i u nekoliko filmova te je osvojio tri nagrade Grammy.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što