Zimske radosti

Prije vjenčanja učinite nešto za sebe i izdvojite jedan dan koji će biti posvećen samo vama

Tekst: IVA BURIĆ MOGULIĆ Foto: NI | Datum novosti: 10.2.2014. 14:13:00

Vezani članci:

RAINDROP MASAŽA
U ovo hladno vrijeme kad nam svima paše da smo u ugodnom,  toplom ambijentu i kad se svi zavučemo u svoje kućice kao u neke male čahurice, predlažem vam Raindrop opuštajuću masažu. Ova nježna aroma terapeutska masaža leđa specifična je po direktnom kapanju čistih eteričnih ulja na kralježnicu koje na taj način kroz kožu dolaze do spinalnih živaca i budu rasprostranjena po cijelom tijelu.
U Raindrop masaži koristi se 4 puta veća koncentracija eteričnih ulja nego u standardnim aroma masažama. Danas ovu tehniku kombiniramo i s masažom stopala jer eterična ulja putem stopala najbrže, već nakon 20 minuta, ulaze u tijelo. Rezultat je opuštanje mišića, antistres djelovanje, podizanje imuniteta, djelovanje protiv glavobolje, umora, i oslobađanje od toksina. Masaža djeluje antibakterijski i antivirusno te vrlo uspješno djeluje na simptome iskrivljenih kralježnica.

GLIKOLNA KISELINA
Zima je i pravo vrijeme je da nešto i učinimo za našu kožu. Ovaj put predstavljam vam tretman glikolnom kiselinom. Glikolna kiselina prirodni je proizvod koji se dobiva iz šećerne trske. Pripada skupini voćnih, alfa-hidroksi kiselina i lako prodire kroz površinski sloj epiderme. Koristi se u dermatologiji i kozmetici kao kemijski piling. Kako bi se dobila nova koža, kemijskim pilingom uklanjaju se slojevi kože zajedno s nepravilnostima koje se na njoj javljaju. Glikolna kiselina uklonit će površinski sloj kože i dugotrajno stimulirati potkožno tkivo, čime se koža potiče na obnavljanje i regeneraciju.
Eksfolijacija glikolnom kiselinom jednostavan je i iznimno učinkovit tretman za svaki tip kože, od adolescentske pa sve do zrele. Primjenjuje se u tretmanu aknama sklone kože, za smanjenje aktivnosti žlijezda lojnica, izglađivanje plitkih ožiljaka, uklanjanje mrlja i keratoza, posvjetljivanje. Učinkovit je i kao anti-age tretman jer će zagladiti sitne bore, hidratizirati kožu i vratiti joj sjaj.
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što