Zerona hladni laser

Predstavljamo vam sigurnu alternativu kirurškim metodama za uklanjanje masnoće.

Datum novosti: 5.7.2016. 15:42:00

Zerona green je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji predstavlja sigurnu alternativu kirurškim metodama za uklanjanje masnoće.
Kako djeluje tretman Zerona?
Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete u prosjeku izgubiti do 10 cm u opsegu i uskočiti u manji konfekcijski broj.
Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, bez preskakanja, jer to može natno utjecati na krajnji rezultat.
Tretmani aparatom Zerona su 100% neinvazivni i tokom njihove primjene nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.
Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija (Sham-controlled, randomized, double-blind, multi-center study) pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Njegovo djelovanje potvrdila je i činjenica da posjeduje FDA odobrenje za uklanjanje masnih naslaga, kao i za redukciju celulita.
Zerona tretmane kao i sve kozmetičke, pedikerske i frizerske usluge uz korištenje vrhunskih preparata, u ekskluzivno opremljenom ambijentu, nudi vam MAGNETIC SPA CENTAR. 22 godine iskustva i educirano osoblje pod stručnim vodstvom vlasnice Katije Cikojević u potpunosti opravdavaju slogan - Uvijek inovativni i korak ispred svih!

MAGNETIC SPA CENTAR
Poljička cesta 9
21000 SPLIT
021/540700 091/6071297
www.magneticspa.hr
 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što