Touche Éclat Event

Zablistajte u trenutku – Glow as you go

Promocija | Datum novosti: 4.4.2018. 15:30:00

Posao, zabava, fotografiranje selfija… moderna je djevojka iznimno aktivna i želi da makeup ide ukorak s njezinim potrebama.
Stoga je YSL Beauté osmislio proizvod uz pomoć kojeg će uvijek blistati: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION čija je tajna u vodi.
Nova, pametna formulacija donosi prvu YSL-ovu teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizirajući kožu i dajući joj baršunast sjaj.
U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu.
TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION lako se razmazuje i još lakše stapa s kožom, prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži 'magličast' finiš koji je čini zadivljujuće blistavom.
Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu, bez masnih tragova i neprirodnog sjaja.
TOUCHE ÉCLAT originalna je kombinacija korektora i highlightera koja trenutačno obasjava čarobnom svjetlošću. Otkriva prirodni sjaj i naglašava crte lica, brišući znakove umora i tamne kolute oko očiju.
I ove godine kolekcionarsko izdanje je zasjalo u novom ruhu, Monogram Collection.
Ikonski, moćan - vječni couture simbol - logotip Cassandra čini otkucaje srca YSL Beauté. Sada, slavno isprepletena slova, Y, S i L pružaju novi doživljaj u ograničenom izdanju Monogram Collection.
Prikrivanje, konturiranje, posvijetljivanje…ispunjeni  su svi zahtjevi moderne djevojke koja ne želi ništa manje od besprijekornog ten. Dostupna je u nijansi br. 2 (informativna cijena 328 hrk).
Fotograf Craig McDean zaslužan je za vizuale nove kampanje. Jutarnje zrake sunca obasjavaju američki vintage automobil parkiran na pariškim dokovima. Unutra sjede Staz Lindes i Zoë Kravitz, ambasadorice YSL Beautéa, i uživaju u novom sunčanom danu u Parizu.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što