Neka vaše oči govore

Lancôme nas uči umjetnosti govora očima kroz četiri jednostavna pravila.

Datum novosti: 4.6.2015. 8:10:00

Zahvaljujući nizu značajnih inovacija (od prve maskare u bočici do prve dvostruke četkice) i ‘pametnih’ proizvoda koji su ženama omogućili šminkanje poput profesionalnih visažistica, Lancôme već od prvih dana postojanja kroji povijest kozmetike za oči. Tajna branda krije se u kombinaciji vrhunskog tehničkog znanja i 80 godina iskustva na području ljepote, uz podršku najboljih svjetskih laboratorija. Francuska kultura očima pridaje svojstvenu važnost, percipirajući ih kao ultimativno sredstvo zavođenja posebnim 'jezikom'.
Lancôme nas uči umjetnosti govora očima kroz četiri osnovna pravila.
1. PREPUSTITE SE UMJETNOSTI KONTRADIKCIJA
Oči su jedan od ključnih saveznika u konverzaciji. Često se dogodi da usne govore jedno, a oči drugo. Zato je Lancôme osmislio maskaru koja je ujedno prozračna i nevjerojatno učinkovita: Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara.
U samo jednom potezu trepavice dobivaju profinjen volumen: upečatljivu, a opet nevjerojatno prirodnu crnu nijansu. Rubovi trepavica su intenzivni i elegantni, uz osjećaj prozračnosti i savršene ugode. Fluidna tekstura iznimno je prilagodljiva, bez rizika od pogreške: nanošenje je nepogrešivo i daje dosad neviđene rezultate.
2. MINIMALNI TRUD ZA MAKSIMALNI UČINAK
Kremasto sjenilo za oči u stiku Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick očima donosi ono što omiljeni baloner predstavlja za stil: ključni komad za ujedno ležeran i privlačan izgled. Sjenilo obiluje pigmentima, sedefom i zaglađujućim agensima u savršeno prozračnoj, klizećoj teksturi intenzivne metalik prêt- à-porter boje… nanosi se u trenu, praktički zatvorenih očiju, za 24-satnu perfekciju koja nikada ne iznevjeri.
3. BUDITE OTVORENI ZA NOVE IZAZOVE
Ovaj je tuš za oči jednostavno neizostavan. Lancôme nam predstavlja umjetnost uljepšavanja očiju na francuski način s bijelim tušem za oči Liner Plume, Eyeliner Feutre Haute Précision za istinski blistav i puten učinak. Njegov tanki i fleksibilni vršak kreira savršeno prilagodljive linije, od suptilnih do najintenzivnijih. Nosite ga samog kako biste postigli učinak otvorenijih očiju na moderan način, ili u kombinaciji s crnim tušem za suptilniji izgled.
4. SAMO JEDNIM POGLEDOM RECITE SVE
Lagano razbarušena kosa, u trenu navučene traperice, njegovana senzualna koža uz malo šminke… Upravo tako možemo opisati duh Francuskinja. Pred objektivom fotografskog dvojca Merta Alasa i Marcusa Pigotta, Alma Jodorowsky utjelovljuje sve aspekte francuskog stila: odvažnost, živahnost i ubojitu privlačnost.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što