Lip Freeze

Nova kolekcija mat ruževa za usne Lip Maestro i Lip Magnet u nijansama sorbeta

Promo | Datum novosti: 25.3.2019. 13:58:00

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani beauty, nadahnuće za kreiranje dvanaest novih nijansi pronašla je u kristalnim, mat pastelnim tonovima ruževa za usne iz šezdesetih godina prošlog stoljeća.
Njezina reinterpretacija ovog upečatljivog looka donosi nijanse koje odišu svježinom i svevremenošću.
Kreirajući paletu Lip Freeze, laboratoriji Giorgio Armani beauty poslužili su se formulacijama kultnih ruževa Lip Maestro i Lip Magnet kako bi dobili nove, intenzivnije nijanse koje i dalje pružaju maksimalan osjećaj ugode.
Za ovu su kolekciju kreirali „pahuljičastu” bazu dodavanjem bijelog pigmenta koji pojačava njezin intenzitet. U kombinaciji s pigmentima žarkih nijansi, usne blistaju raskošnim bojama nalik na sorbet.
Tehnologija emulzije „vode u ulju” jamči mat rezultat okupan svjetlošću: formulacija se stapa s delikatnim uljima, pigmentima i vodom, postepeno hlapeći nakon nanošenja. Na taj način dolazi do spajanja ulja i pigmenata te stvaranja vela visoko koncentrirane boje. Zahvaljujući silikonskom polimeru koji omogućuje ovu reakciju, boja cijeli dan ostaje na usnama.
U kolekciji Lip Freeze nalazi se dvanaest novih nijansi nalik na sorbet, u širokom rasponu od ledenih nude tonova, preko toplih crvenih, kristalno narančastih do hladnih ružičastih.

 

 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što