EDP All Hours

Izgledajte besprijekorno, bila noć ili dan uz Encre de Peau dvojac.

Datum novosti: 2.10.2017. 15:53:00

Sve žene žele da njihovo lice izgleda besprijekorno prekriveno i matirano, te izniman krajnji rezultat, bez efekta maske ili 'zabetoniranog' izgleda.
Visok udio finih pigmenata te vodootporan finiš koji se ne preslikava u novoj formuli tekućeg pudera za lice, omogućuju upravo besprijekornu i potpunu pokrivenost tijekom 24 sata.
Lice izgleda svježe i obavijeno mekom svjetlošću, zahvaljujući sferičnim česticama silikonske smole. Tekući je puder dostupan u 12 nijansi, od svijetle do najtamnije.
Poseban kompleks sastojaka za njegu kože s antioksidacijskim učinkom poboljšava njezinu teksturu i štiti je od agresora u urbanom okruženju. Kombucha, fermentirani ekstrakt crnog čaja, daje joj zdrav sjaj.
Najvažnije, zaštitni faktor 20 štiti kožu od budućih oštećenja.
Drugi dragulj: korektor za prekrivanje koji se savršeno stapa s podlogom, osiguravajući besprijekorno glatku kožu i do 16 sati.
All Hours Concealer dostupan je u šest nijansi, od Porcelain do Toffee, preko Almond i Honey. Visok udio pročišćenih mineralnih pigmenata čini ga otpornim na znoj, toplinu i preslikavanje.
Ispitan je u vrlo zahtjevnim uvjetima, prilikom boravka u sauni, a rezultati su impresivni - savršena pokrivenost, odlična postojanost i otpornost na znoj. U svakodnevnom životu osigurava 16-satno savršenstvo: mat finiš bez neželjenog efekta maske na licu, zahvaljujući nemasnoj, baršunastoj teksturi koja se optimalno stapa s kožom.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što