Sweet Hespo Dreams

U novi život uz mirne i udobne snove 

Datum novosti: 3.7.2013. 12:16:00

Vezani članci:

Spavaća je soba najintimniji prostor u našem domu i njeno uređenje utječe na mnoge aspekte našeg života, uključujući ljubav, romantiku, opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju fizičke i psihičke snage...  Naša je soba naše utočište od stvarnog svijeta i svakodnevnih problema. Zato je iznimno bitno stvoriti ugodan prostor u kojem nema nepoznanica i gdje nam sve oko nas osigurava mir i spokoj, te udoban i čvrst san.
Kad stvaramo sebi novi dom, kvalitetan namještaj, krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati ako želimo da naša jutra budu ispunjena harmonijom, naša tijela odmorena i energija regenerirana.
Jeste li ikad razmišljali o tome da je upravo spavaća soba dio doma u kome provodimo najviše sati tijekom dana, u kojem započinjemo i završavamo svaki naš dan? Zamislite sebe kako svakodnevno, s neizmjernim zadovoljstvom liježete u svoj prostrani krevet, među mirisnu i svježu posteljinu, a vaše se tijelo spontano i ugodno ugnijezdi na kvalitetnom i udobnom Hespo madracu i jastuku. Kad sav taj užitak još možete i podijeliti s dragom vam osobom budite sigurni da ćete svakog dana zaspati, ali i probuditi se s velikim osmijehom na licu i biti spremni suočiti se sa svim izazovima novog dana.
Upravo je vjenčanje izvanredna prilika da vam obitelj i prijatelji, osim što će s vama proslaviti vaš veliki dan, pomognu osigurati što kvalitetniji početak novog života. Iako je to u našim krajevima još uvijek rijetkost, kad se planira vjenčanje veliko je olakšanje ako možete s roditeljima, prijateljima i rođacima dogovoriti da, ako to žele, pomognu u nabavci upravo stvari koje su najpotrebnije za novi dom. Kvalitetni madrac i jastuci mogu, na primjer, biti izuzetno dragocjen poklon, a svaki će mladi par taj poklon, dan za danom, sve više cijeniti. Šteta bi bilo da mladenci svoj novi, zajednički život započnu na madracima i jastucima koje su imali i u svojim tinejdžerskim godinama.
Čak je i naomiljenija svjetska dizajnerica vjenčanica Vera Wang prepoznala veliku važnost kvalitetnog ležaja za novi bračni par pa je pod svojim imenom u Americi plasirala liniju visokokvalitetnih madraca i američki ih mladenci sad stavljaju na registrirane liste poklona, kao što je to kod njih uobičajeno.
Započeti novi život uz miran, udoban i zdrav san ima neizmjernu vrijednost. Na adresi www.hespo.hr potražite sve detalje o izboru, karakteristikama i opcijama Hespo madraca, jastuka, podnica i namještaja za spavaće sobe. Odaberite ono što upravo vama najviše odgovara, potražite to u vašem salonu namještaja i neka postane važnim dijelom vašeg novostvorenog doma.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što