Super čisto. Po mom!

Perilice rublja Gorenje Simplicity nude potpuno prilagođeno pranje

Datum novosti: 11.2.2014. 14:42:00

Vezani članci:

Perilice rublja Gorenje Simplicity imaju inovativnu senzorsku tehnologiju SensorIQ koja koristi određeni broj integriranih senzora za postizanje optimalnih rezultata pranja uz značajne uštede energije, vode i vremena. Senzori neprekidno nadziru postupak pranja kako bi omogućuli, na temelju prikupljenih podataka, automatsku prilagodbu postupka pranja u skladu s izabranim programom  te vrstom i težinom rublja. Njihova napredna svojstva, ekonomičan rad, energetska učinkovitost A+++ (A-30%) i jednostavno upravljanje sa samo jednim logičkim gumbom čine ih jednim od najučinkovitijih aparata za pranje na tržištu. Svojstvo koje kod njih predstavlja novinu je jedinstvena tehnologija AdaptWash koja još više pojednostavnjuje pranje rublja  zato što aparat memorira vaše postavke kod svakog namještanja pranja. Ona će također memorirati jeste li odabrali npr. višu razinu vode ili predpranje za određeni program. Sljedeći puta kada se odabere isti program, biti će izabrane zadnje namještene postavke štedeći vas tako od gnjavaže ponovnog namještanja postavki. Tako jednostavno – Simplicity!
Mnoga inovativna rješenja kao što su učinkoviti programski algoritmi, bubanj perilice rublja OptiDrum i optimalni sustav namakanja, kombiniran s inteligentnom senzorskom tehnologijom SensorIQ, omogućavaju izvanrednu energetsku učinkovitost. Možemo pridonijeti očuvanju okoliša i uštedjeti nešto novca birajući ono što je za okoliš povoljnije kao što je pranje na nižim temperaturama, racionalna uporaba deterdženta i pranje po noći kada je struja jeftinija. Svi modeli perilica rublja Simplicity omogućavaju prednamještanje početka pranja do 24 sata tako da rublje bude oprano upravo onda kada to želite.
Perilice rublja nude prednamještene programe za pranje različitih vrsta rublja. Tu postoji i ekonomičan i brzi program QuickWash koji pere i osvježava vaše najomiljenije pamučno rublje na 30 °C za samo 17 minuta kako bi se uštedjelo vrijeme, voda i energija. Funkcija samočišćenja bubnja SterilTub održavat će čistoću i higijenu u perilici rublja. Radi s praznim bubnjem bez ikakve odjeće i zagrije vodu do 80 °C kako bi uklonila sve bakterije koje vrebaju iz kade perilice rublja. Čista kada je preduvjet za izvrsnu njegu rublja.
Uz standardno punjenje od 7 kg, perilice rublja Simplicity dolaze i u izvedbama SLIM. Svi se modeli nude u crnoj ili bijeloj boji. Savršeni izbor za svaku kupaonicu!

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što