Mobilno kuhanje

Nove prenosive indukcijske ploče za kuhanje  iz Gorenja

Datum novosti: 20.5.2014. 15:08:00

Kontrola na dodir (Touch control) – 10 stupnjeva snage za precizno podešavanje topline
Za vrhunsko kuhanje više nije potrebna velika, raskošna kuhinja. Gorenje je predstavilo dva modela novih prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje ICG2000SP  i ICG3400DP.
Njihova posebnost je ponajviše u tome da se mogu postaviti bilo gdje i da se odmah može započeti s kuhanjem. Jako će dobro doći u studentskim garsonijerama, vikendicama ili kampovima gdje se vrlo lako može dočarati  njena upotrebljivost jer se je može smjestiti u najmanji kutak prostora. Isto tako se može upotrijebiti kada nestane plina iz boce ili je jednostavno potrebno još jedno dodatno mjesto za kuhanje.
S malo mašte, mnoge kulinarske inspiracije s prenosivom indukcijskom pločom za kuhanje Gorenje, postaju moguće.
Novi modeli prenosivih indukcijskih ploča za kuhanje Gorenje su elegantnog dizajna, imaju mogućnost podešavanja 10 stupnjeva snage koji omogućavaju pripremu vrlo zahtjevnih jela, a njihova jedinstvena prednost je u tome da imaju i mogućnost podešavanja temperature od 60 do 240˚C. Timer funkcija automatski isključuje rad pojedinog polja za kuhanje nakon isteka određenog, prethodno izabranog vremena. Raspon vremena kuhanja kojeg možete izabrati je od 1 do 180 minuta.
Čišćenje kuhala je jednostavno, isto kao i njegovo spremanje u razdobljima kad vam više nije potreban. Zbog kompaktne veličine lako ga možete spremiti u ormar i tako osloboditi površinu za neka druga korištenja. Da je prenosiva indukcijska ploča zaista primjerena za svakog dokazuje također i njegova cijena: novi kulinarski aparat kompaktnih mjera dostupan vam je već za 599,90 kuna.
Prednosti indukcijske ploče za kuhanje:
- Kuhanje koje štedi energiju pomoću direktnog prijenosa energije na posuđe,
- Veća sigurnost, jer se energija prenosi samo kad je postavljen lonac,
- Prijenos energije između indukcijske zone za kuhanje i dna lonca s visokim stupnjem učinka, velika brzina zagrijavanja,
- Opasnost od opeklina je mala, budući da se ploča za kuhanje zagrijava samo putem dna lonca, hrana koja je iskipjela se ne može zapeći,
- Brzo, fino podešavanje dovoda energije po stupnjevima

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što