Gorenje SIT 2700RI

Turmalin Ceramic Technology, novo glačalo s ionockeremičkom podlogom!

Datum novosti: 27.3.2014. 15:01:00

Vezani članci:

Glačalo Gorenje SIT 2700RI  opremljeno je Ionickeramičkom podlogom za glačanje, koja omogućuje jednostavnije i brže glačanje, bez nabora. Ionic keramička podloga napravljena je od dragocjene rude Turmaline,koja  generira i do 6 puta više negativnih iona prilikom zagrijavanja od tradicionalnih keramičkih podloga. Turmalineu podlozi stvara negativne ione koji rastavljaju molekule vode (pare) u manje molekule vode.Na taj način para lakše prodire u tkaninu, koja se glača.  Male molekule vode omekšavaju tekstil i tako se mogu nabori lakše otkloniti.  Kao rezultat, korištenje Ionic podloge čini cijeli proces glačanja puno efikasnijim i s  boljim rezultatima.
Ploča za glačanje ima 439 rupica za paru, a njezin vrh je fino oblikovan za precizno glačanje. Količina ispusta pare može se namjestiti od 0-50g/min, a trenutni ispustTurbo pare je do  160g/min.
Ovo glačalo snage 2700W opremljeno je s trostrukom zaštitom i funkcijom automatskog isključivanja, koja nakon određenog vremena, kada glačalo više ne upotrebljavamo, isto isključi.
Za proizvodnju pare možemo u spremniku kapaciteta 400ml upotrebljavati običnu vodu, jer je glačalo opremljeno sdvostrukim sistemom protiv nakupljanja vodenog kamenca i automatskog čišćenja. Dodatno je opremljeno još i sa sistemom koji sprječava kapanje vode i stvaranje vodenih mrlja.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što