Ceramic Princess

Za zdravo kuhanje, u današnje se vrijeme, sve više koristi keramičko posuđe

Datum novosti: 2.7.2013. 14:44:00

JESTE LI VEĆ PROBALI KUHATI U KERAMIČKOM POSUĐU? Set keramičkog kuhinjskog posuđa Gorenje Ceramic Princess, provjereno omogućava zdravi i brzi način pripremanja svih vrsta jela s manje masnoća uz sačuvan sočan i pravi okus hrane. Posuđe je primjereno i za početnike i za iskusne kuharske majstore!
Hrana se za visokokvalitetni keramički premaz ne lijepi, a energetski štedljivo dno omogućava brzo i učinkovito kuhanje budući se temperatura ravnomjerno raspoređuje po posudi. Posuđe je otporno na visoke temperature (čak do 450 oC), a toplinu u usporedbi s nekim drugim posudama zadržava dulje pa tako jela ne treba dodatno podgrijavati ako se ne konzumiraju odmah. Keramičko posuđe je primjereno za sve vrste ploča za kuhanje, a dobra je strana i u tome da se može oprati u perilici posuđa. Ili još jednostavnije - samo vrućom vodom - bez struganja što ga čini savršenim izborom za svaku kuhinju.
Set keramičkih kuhinjskih  posuda Gorenje Ceramic Princess čine tave (20 cm, 24 cm, 28 cm), wok (28 cm), četvrtasta tava za roštilj (26 cm) i posude prikladne i za uporabu u pećnici (20 cm, 24 cm, te pripadajući poklopci.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što