Miele S8UniQ

U usisavaču Miele UniQ objedinjene su sve inovativne značajke: sofisticiran automatski način rada, Silence sustav, Comfort ručka, baršunasta integrirana letvica, Dynamicdrive kotačići…

Datum novosti: 19.7.2013. 12:05:00

Svima je već dobro znano da je Miele jedan od svjetski najjačih proizvođača najkvalitetnijih usisavača. Serija Miele S5 se ubraja u najbolje svjetske usisavače u posljednjih nekoliko desetljeća. Njen nasljednik je linija S8 koja za razliku od serije S5 nudi bolju izvedbu, bolje čišćenje, veću praktičnost i poboljšanu energetsku učinkovitost. Mieleov novi, vodeći model usisavač S8 UniQ dobio je i prestižnu nagradu Red Dot Design Award i to prije nego što se uopće pojavio na tržištu.
Miele S8 UniQ
Usisavač Miele S8 UniQ je opremljen elektromotorom maksimalne snage 2200 W te vrhunskim sustavom filtriranja. HyClean vrećica za prašinu automatski se zatvara i ima zaštitnu mrežicu uz 9 slojeva materijala. Prilikom upotrebe ovaj se metalik smeđi usisivač kreće pomoću 3 pokretljiva kotača. Radijus djelovanja je čak 11 metara, a kabel se poslije upotrebe pomoću Tipp funkcije sam namotva, što znači da je potrebno samo jednokratno pritisnuti tipku. Uz ostale osobine potrebno je spomenuti da je tijelo ovog usisivača opremljeno s integriranom letvicom za zaštitu namještaja od eventualnih udaraca ili ogrebotina. Usisavačem se upravlja pomoću nožnih tipki i obzirom na specijalnu zvučnu izolaciju može se uključiti i poseban silence stupanj rada, tako da je usisavač gotovo nečujan. Comfort ručka usisavača ima i LED osvjetljenje koje osvjetljuje područje ispred podne četke kako bismo imali bolju preglednost površine koja se usisava. Osim na ručki LED rasvjeta je i na obje strane uređaja uz držač usisne cijevi. Ovo osvjetljenje olakšava umetanje podne četke na usisavač, osobito u tamnim prostorima. Tijekom usisavanja ova značajka daje elegantnu osvijetljenost područja oko usisavača koja traje i dodatnih 30 sekundi nakon gašenja uređaja.
Preporučena maloprodajna cijena je 3.290,00 kn.

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što