Bon voyage

Pripremate li se za najsvečaniji događaj pozivamo vas na romantično putovanje i užitak u vatrometu boja i mirisa. Sretan put!

Foto: GABI DOŠEN Styling: RENATA LOVRENČIĆ | Datum novosti: 13.6.2013. 12:44:00

Raskošan, razigran, šareni vjenčani buket klasičnog oblika  od ruža Avalanche, proljetnih ranunkula u ružičastim tonovima, mirisnog bijelog jorgovana i pupoljaka Eustome s ponekom snježno bijelom anemonom.

Darivanje gostiju je tradicija, ali i stvar bontona. Kutijicu u koju ćete zapakirati razna slatka iznenađenja, lijepo je prigodno dekorirati cvijećem koje ćete koristiti u vašem vjenčanom buketu jer je upravo to, na neki način, vaš osobni potpis.

Kutijica, jastučić za prstenje, omotana bijelom satenskom vrpcom i ukrašena kompozicijom cvijeta ranunkule i malih, mirisnih bijelih cvjetića zumbula protkanih ružičastim tonovima koji se skladno nadopunjavaju sa satenskom vrpcom kojom ćete privezati vjenčano prstenje doista je i dostojna zamjena za već toliko puta viđeni jastučić.

Što je za mladenku vjenčani buket to je za mladoženju  rever!  Taj mali cvjetni detalj  može postati pravo malo umjetničko ukoliko vaš florist u to doda malo mašte i kreativnosti. U našem primjeru, jednostavnu ljepotu cvijeta ruže Avalanche naglašavaju pojedini, gotovo filigranski, bijeli cvjetići zumbula. Kontrast kompoziciji daje ružičasta, satenska vrpca od koje je napravljena mašnica.

U ovom vjenčanom buketu koji izgleda kao da je napravljen da bi slavio proljeće, ističu se prekrasni, nježni cvjetovi frezije i ranunkule. Umjesto zelenila, u funkciji naglašavanja ljepote ovih proljetnica, korištene su ruže i stil jednostavnog vezanja ružičastom vrpcom koja se tonski podudara s bojom ranunkula.

Uloga kume je važna već od prvog dana priprema za vjenčanje, a osobito na dan vjenčanja kad treba stajati uz mladenku i pružiti joj potporu i svu potrebnu pomoć.  Zahvalite joj vezanjem narukvice koju ćete naručiti umjesto revera. Pokažite joj koliko vam je draga i posebna i ostanite nerazdvojne.

 

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što