Četiri godišnja doba

Četiri cvijeta iznimne ljepote za vjenčanja od proljeća do jeseni

Foto: MARTINA HOHNJEC Styling: MARKO POLLAK | Datum novosti: 19.3.2015. 10:13:00

BOŽUR - proljeće
Smatra se da je božur simbol bogatstva i časti, a s obzirom da  simbolizira i sretan brak te prosperitet ne čudi da je veoma tražen i atraktivan cvijet za vjenčanja.
Cvjetovi božura su veliki, raskošni i sliče rascvjetanim ružama. Najčešće su purpurno crveni, ali mogu se naći i u bijeloj te ružičastoj boji.

RUŽA - ljeto
Ako postoji jedan jedini cvijet koji u sebi nosi stvarni osjećaj ljubavi, ljepote, romantike, metafora i simboličkog značenja to je zasigurno ruža.
Ljepotom svojih baršunastih latica i opojnim mirisom ruža je oduvijek pružala umjetničko nadahnuće pjesnicima i slikarima  i davala krila skrivenim ljubavnim snovima.

AMARILIS - jesen
Ovaj cvijet rijetke ljepote, nastao je, prema legendi, od krvi iz ranjenog srca nimfe imena Amarilis koja se zaljubila u pastira Altea. S obzirom na ovu romantičnu i istodobno tragičnu priču o postanku, ne čudi da amarilis i danas predstavlja simbol blistave ljepote.
Cvjetovi amarilisa su krupni, ljevkasti, široko otvoreni, a njihova boja može biti crvena, narančasta, ružičasta, krem, bijela ili u kombinaciji s prugama.

ORHIDEJA - zima
Zbog svoje ljepote i neobičnosti bijela orhideja izaziva nepodijeljeno divljenje. Njen egzotično erotski izgled predstavlja ljubav, raskoš i ljepotu.
Bijeli cvjetovi su elegantni i skromni, pokazuju iskrenost i nadu te vjeru u čistu ljubav, zato se često koriste za nove početke, prve spojeve ili za vjenčanje.

MAKE UP: ANNA KOSIR
MODEL: PETRA BARTULOVIĆ
CVIJEĆE: POLLAK CVIJEĆE

Sve za vaše vjenčanje!

Što i gdje?

Adresar ponuđača usluga i
proizvoda za vaše vjenčanje

Odaberite mjesto - županiju (gdje), a zatim kategoriju ponude (što) i pronađite pravu adresu
Gdje
Što